duminică, februarie 10, 2008

Email marketing si autoresponder!

Marketingul prin email a fost cea mai inovativă strategie pe internet in ultimii ani,iar unealta cu care se poate face este un program denumit Autoresponder.Este un instrument de marketing extraordinar.Dar să vedem la ce putem sa folosim un autoresponder:
1. Raspunde automat la intrebarile clientilor tai. Un autoresponder poate fi setat sa raspunda automat la intrebarile pe care le vor pune clientii tai. De fiecare data cand cineva pune o intrebare nu uita sa o adaugi in autoresponder. Data viitoare nu va mai trebui sa scrii tu un raspuns. Autoresponderul o va face in locul tau.
2. Te poate ajuta sa trimiti automat ofertele tale speciale abonatilor tai. Nu trebuie decat sa-I spui cand sa o faca. De exemplu, in ziua 59 de la inscriere autoresponderul poate trimite automat o scrisoare prin care aminteste abonatului despre oferta ta speciala.
3. Foloseste un autoresponder pentru a trimite abonatilor tai informatii gratuite, cadouri. Principiul este ca daruind vei primi. Iar tu vei primi o noua comanda. Super, nu?
4. Cu un autoresponder poti trimite felicitari abonatilor. De Craciun sau de Paste nu va mai trebui sa trimiti manual aceste felicitari. Totul poate fi automatizat. Te asigur ca abonatii tai vor fi incantati. Nu uita totusi sa strecori si oferta pe care tocmai o lansezi.
5. Un autoresponder are capacitatea de o expedia informatii la un numar nelimitat de abonati de cate ori vrei tu.
6. Trimite un instiintare cumparatorului atunci cand tranzactia este completa. Sau poate reaminti cumparatorului ca are de facut o plata.